Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529
Title: Influence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food models
Other Titles: ผลของสภาวะในการเก็บรักษาต่อพฤติกรรมการดูดคายความชื้น การเกิดออกซิเดชั่นของไขมัน และการเกิดกลิ่นผิดปกติ ของอาหารชนิดแห้ง
Authors: Piyaporn Neamsungnoen
Keywords: MOISTURE SORPTION ISOTHERM;LIPID OXIDAITON;OFF-ODOR EVALUATION
Issue Date: 2007
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piyaporn_abst.pdf104.4 kBAdobe PDFView/Open
Piyaporn_fulltext.pdf592.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.