Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405| Title: | รายงานการวิจัยสมบัติวิทยากระแสของไหลและโครงสร้างระดับจุลภาคของส่วนผสมพร้อมทำไอศครีมกะทิ |
| Other Titles: | Rheological properties and microstructure of coconut ice cream mix |
| Authors: | ศุกฤตย์ ไทยอุดม |
| Keywords: | ไอศครีมกะทิ;สมบัติวิทยากระแสของไหล;โครงสร้างระดับจุลภาค |
| Issue Date: | 2548 |
| Citation: | SUTL: มทส สวทก.อ65 10.3.3 ศ72 2548 |
| Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2405 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| BIB1051_A.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 50.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
| BIB1051_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.