Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุเวทย์ นิงสานนท์-
dc.date.accessioned2008-09-05T12:31:08Z-
dc.date.available2008-09-05T12:31:08Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent2039257 bytes-
dc.format.extent45281 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
dc.subjectAccelerationen
dc.titleรายงานการวิจัยการเร่งกระบวนการแปรรูปน้ำปลาen
dc.title.alternativeAccelerration of fish sauce processingen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1055_A.pdfเอกสารฉบับย่อ44.22 kBAdobe PDFView/Open
BIB1055_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.