Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุเวทย์ นิงสานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-09-05T12:31:08Z | - |
dc.date.available | 2008-09-05T12:31:08Z | - |
dc.date.issued | 2548 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2389 | - |
dc.description | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 2039257 bytes | - |
dc.format.extent | 45281 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
dc.subject | Acceleration | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการเร่งกระบวนการแปรรูปน้ำปลา | en |
dc.title.alternative | Accelerration of fish sauce processing | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB1055_A.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 44.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB1055_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.