Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2379
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนิติยา เถื่อนนาดี | - |
dc.date.accessioned | 2008-09-05T06:42:01Z | - |
dc.date.available | 2008-09-05T06:42:01Z | - |
dc.date.issued | 2547 | - |
dc.identifier.citation | SUTL: มทส สวทส.ก64 ส73ก6 2547 | en |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2379 | - |
dc.format.extent | 1042040 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.subject | การจัดการโรงงาน | en |
dc.title | เอกสารประกอบการสอน: หัวข้อต้นทุนรายวิชา 205315 การจัดการโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร | en |
dc.title.alternative | Food industrial plant mangement | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIB695.pdf | แบบฉบับเต็ม | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.