Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2379
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิติยา เถื่อนนาดี-
dc.date.accessioned2008-09-05T06:42:01Z-
dc.date.available2008-09-05T06:42:01Z-
dc.date.issued2547-
dc.identifier.citationSUTL: มทส สวทส.ก64 ส73ก6 2547en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2379-
dc.format.extent1042040 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectการจัดการโรงงานen
dc.titleเอกสารประกอบการสอน: หัวข้อต้นทุนรายวิชา 205315 การจัดการโรงงานอุตสาหกรรมอาหารen
dc.title.alternativeFood industrial plant mangementen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB695.pdfแบบฉบับเต็ม1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.