Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367
Title: | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป |
Other Titles: | Good manufacturing practice for processed mushroom products |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
Keywords: | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์;วิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367 |
Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1646_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 930.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.