Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367
Title: แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป
Other Titles: Good manufacturing practice for processed mushroom products
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
Keywords: แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์;วิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367
Appears in Collections:เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1646_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม930.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.