Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367| Title: | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป |
| Other Titles: | Good manufacturing practice for processed mushroom products |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
| Keywords: | แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์;วิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป |
| Issue Date: | 2551 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2367 |
| Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 1646_F.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 930.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.