Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285
Title: รายงานการวิจัยคุณภาพและการปนเปื้อนสาร 3-Monochloropropane-1,2-diol ของซอสเห็ดปรุงรสผลิตโดยการย่อยด้วยกรดและด่างและคุณภาพซอสผลิตโดยเอนไซม์
Other Titles: Qualities and 3-monochloropropane-1,2-diol contamination of flavored mushroom sauce produced by acid and alkaline, and qualities of sauce produced by enzymatic hydrolysis
Authors: กนกอร, อินทราพิเชฐ
Keywords: 3-Monochloropropane-1,2-diol
ซอสเห็ดปรุงรส
ซอสผลิตโดยเอนไซม์
การปนเปื้อนสาร
Issue Date: 2549
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Citation: SUT3-305-42-24-09
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2285
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib1525_ab.pdfบทคัดย่อ98.21 kBAdobe PDFView/Open
bib1525_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.