Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์-
dc.date.accessioned2008-08-27T08:25:42Z-
dc.date.available2008-08-27T08:25:42Z-
dc.date.issued2547-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2211-
dc.format.extent264367 bytes-
dc.format.extent36856 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT 3-305-44-12-47en
dc.subjectการประยุกต์ใช้ Neural networksen
dc.subjectสารละลาย ฿-glucanen
dc.subject฿-glucan suspensionsen
dc.titleรายงานการวิจัยการประยุกต์ใช้ Neural networks สําหรับการค้นหาค่าความเข้มข้นสําคัญของสารละลาย ฿-glucanen
dc.title.alternativeApplying neural networks for rapid assessment of critical concentration of ฿-glucan suspensionsen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB671_A.pdfบทคัดย่อ35.99 kBAdobe PDFView/Open
BIB671_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม258.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.