Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนลิน สิทธิธูรณ์-
dc.date.accessioned2008-08-26T16:11:02Z-
dc.date.available2008-08-26T16:11:02Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.citationเกษตรสุรนารี'50 : หน้า 85-92en
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2089-
dc.format.extent233692 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม สำนักวิชาแพทยศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectการสุขาภิบาลอาหารen
dc.subjectFood sanitationen
dc.titleการสุขาภิบาลอาหารen
dc.title.alternativeFood sanitationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIB1291_F.pdfเอกสารฉบับเต็ม228.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.