Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Thanomduang Saeli | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-22T23:35:21Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-22T23:35:21Z | - |
| dc.date.issued | 2006 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685 | - |
| dc.format.extent | 5939387 bytes | - |
| dc.format.extent | 5985462 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | development | en |
| dc.subject | ice cream | en |
| dc.subject | soy protein | en |
| dc.subject | vegetable lipids | en |
| dc.title | Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids | en |
| dc.title.alternative | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืช | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| dc.degree.level | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| thanomduang_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
| thanomduang_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.