Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThanomduang Saeli-
dc.date.accessioned2008-08-22T23:35:21Z-
dc.date.available2008-08-22T23:35:21Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685-
dc.format.extent5939387 bytes-
dc.format.extent5985462 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectdevelopmenten
dc.subjectice creamen
dc.subjectsoy proteinen
dc.subjectvegetable lipidsen
dc.titleProduct development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipidsen
dc.title.alternativeการพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืชen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.levelสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
thanomduang_abstract.pdfบทคัดย่อ5.85 MBAdobe PDFView/Open
thanomduang_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.