Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685
Title: Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids
Other Titles: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืช
Authors: Thanomduang Saeli
Keywords: development;ice cream;soy protein;vegetable lipids
Issue Date: 2006
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
thanomduang_abstract.pdfบทคัดย่อ5.85 MBAdobe PDFView/Open
thanomduang_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.