Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685| Title: | Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids |
| Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไอศกรีมดัดแปลงจากโปรตีนถั่วเหลืองและไขมันพืช |
| Authors: | Thanomduang Saeli |
| Keywords: | development;ice cream;soy protein;vegetable lipids |
| Issue Date: | 2006 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1685 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| thanomduang_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
| thanomduang_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.