Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657
Title: | การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system) |
Other Titles: | Process cevelopment of mozzarella cheese made from raw milk preserved by lactoperoxidase system (LP-system) |
Authors: | จิระเดช มณีรัตน์ |
Keywords: | แล็กโทเพอร์ออกซิเดสในน้ำนมดิบ |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1657 |
ISBN: | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
jiradechch_abst.pdf | บทคัดย่อ | 3.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
jiradechch_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.