Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPatcharaporn Sripunya-
dc.date.accessioned2008-08-22T14:54:57Z-
dc.date.available2008-08-22T14:54:57Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745334839-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1611-
dc.format.extent2002038 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectWineen
dc.subjectSaccharomyces cerevisiae Biotechnologyen
dc.titleSELECTION OF YEAST STRAINS CONTAINING b-D-GLUCOSIDASE FOR IMPROVING AROMA IN WINEen
dc.title.alternativeการคัดเลือกสายพันธุ์ยีสต์ที่มีเอนไซม์เบต้ากลูโคซิเดสเพื่อเพิ่มความหอมในไวน์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patcharaporn.pdfFullText1.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.