Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSukanya Srisa-nga-
dc.date.accessioned2008-08-21T19:48:16Z-
dc.date.available2008-08-21T19:48:16Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745334871-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1609-
dc.format.extent3993558 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเคมี สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectCrystallizationen
dc.subjectCrystal growthen
dc.subjectSugaren
dc.titleTHE EFFECT OF THE MUTAROTATION REACTION ON THE CRYSTALLIZATION OF GLUCOSE MONOHYDRATEen
dc.title.alternativeผลของปฏิกิริยามิวทาโรเทชันต่อการตกผลึกของกลูโคสโมโนไฮเดรตen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameCHEMICAL ENGINEERING-
dc.degree.levelปริญญาเอก-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sukanya.pdfFullText3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.