Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1609Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Sukanya Srisa-nga | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-21T19:48:16Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-21T19:48:16Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.isbn | 9745334871 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1609 | - |
| dc.format.extent | 3993558 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | Crystallization | en |
| dc.subject | Crystal growth | en |
| dc.subject | Sugar | en |
| dc.title | THE EFFECT OF THE MUTAROTATION REACTION ON THE CRYSTALLIZATION OF GLUCOSE MONOHYDRATE | en |
| dc.title.alternative | ผลของปฏิกิริยามิวทาโรเทชันต่อการตกผลึกของกลูโคสโมโนไฮเดรต | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | CHEMICAL ENGINEERING | - |
| dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Sukanya.pdf | FullText | 3.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.