Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608
Title: Factors affecting conjugated linoleic acid content of cow’s milk
Other Titles: ปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณของ CONJUGATED LINOLEIC ACID ในน้ำนมโค
Authors: Pipat Lounglawan
Keywords: Dairy cattle;Milk Composition;Fatty acids;Conjugated linoleic acid
Issue Date: 2005
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1608
ISBN: 9745334804
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pipat.pdfFullText1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.