Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1607| Title: | SELECTION OF YEAST STRAINS CONTAINING b-D-GLUCOSIDASE FOR IMPROVING AROMA IN WINE |
| Other Titles: | การคัดเลือกสายพันธุ์ยีสต์ที่มีเอนไซม์เบต้ากลูโคซิเดสเพื่อเพิ่มความหอมในไวน์ |
| Authors: | พัชราภรณ์ ศรีปัญญา |
| Keywords: | Wine;Yeast;Glucosidase |
| Issue Date: | 2005 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1607 |
| ISBN: | 9745334839 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| พัชราภรณ์.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.