Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1593
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorApiradee Sripiromsak-
dc.date.accessioned2008-08-21T18:07:45Z-
dc.date.available2008-08-21T18:07:45Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1593-
dc.format.extent1538947 bytes-
dc.format.extent65941 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectYeasts and thermotolerant yeastsen
dc.subjectThermotolerant yeasts and their ethanol productionen
dc.titleIsolation and characterization of thermotolearant yeast for ethanol productionen
dc.title.alternativeการคัดแยกและแสดงลักษณะเฉพาะของยีสต์ทนร้อนเพื่อผลิตเอทานอลen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
apiradee_abstract.pdfบทคัดย่อ64.4 kBAdobe PDFView/Open
apiradee_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.