Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSiriwan Nawong-
dc.date.accessioned2008-08-21T17:11:14Z-
dc.date.available2008-08-21T17:11:14Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1588-
dc.format.extent1305380 bytes-
dc.format.extent108720 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectFish sauce fermentationen
dc.subjectCollection of fish sauce samplesen
dc.titleIsolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter culturesen
dc.title.alternativeการแยก คัดเลือก และระบุสายพันธุ์แบคทีเรียที่ผลิตเอนไซม์โปรติเนสจากน้ำปลาเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
siriwan_abstract.pdfบทคัดย่อ106.17 kBAdobe PDFView/Open
siriwan_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.