Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSaroj Gosaarak-
dc.date.accessioned2008-08-21T16:22:16Z-
dc.date.available2008-08-21T16:22:16Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582-
dc.format.extent1428857 bytes-
dc.format.extent597304 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectBacteriocinsen
dc.subjectBacterial strainsen
dc.subjectBacteriocin assayen
dc.titleProduction of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballsen
dc.title.alternativeการผลิตแบคเทอริโอซินจาก Lactococcus lactes TISIR 1401 และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
saroj_abst.pdfบทคัดย่อ583.3 kBAdobe PDFView/Open
saroj_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.