Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Saroj Gosaarak | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-21T16:22:16Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-21T16:22:16Z | - |
| dc.date.issued | 2006 | - |
| dc.identifier.isbn | - | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1582 | - |
| dc.format.extent | 1428857 bytes | - |
| dc.format.extent | 597304 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | Bacteriocins | en |
| dc.subject | Bacterial strains | en |
| dc.subject | Bacteriocin assay | en |
| dc.title | Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballs | en |
| dc.title.alternative | การผลิตแบคเทอริโอซินจาก Lactococcus lactes TISIR 1401 และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมู | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.level | Master of Science | - |
| dc.degree.level | Master's Degree | - |
| dc.degree.discipline | Food Technology | - |
| dc.degree.grantor | Suranaree University of Technology | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| saroj_abst.pdf | บทคัดย่อ | 583.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
| saroj_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.