Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัยรา พันอนุ-
dc.date.accessioned2008-08-21T15:52:42Z-
dc.date.available2008-08-21T15:52:42Z-
dc.date.issued2549-
dc.identifier.isbn--
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578-
dc.format.extent1910540 bytes-
dc.format.extent170940 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectconjugated linoleic acid (CLA)en
dc.subjectผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตen
dc.subjectกระบวนการหมักen
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen
dc.titleการเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติกen
dc.title.alternativeIncreasing in conjugated linoleic acid (CLA) contents of yoghurt by fermentation with lactic acid bacteriaen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_abstract9.pdfบทคัดย่อ166.93 kBAdobe PDFView/Open
_fulltext 9.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.