Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578| Title: | การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก |
| Other Titles: | Increasing in conjugated linoleic acid (CLA) contents of yoghurt by fermentation with lactic acid bacteria |
| Authors: | อัยรา พันอนุ |
| Keywords: | conjugated linoleic acid (CLA);ผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต;กระบวนการหมัก;แบคทีเรียกรดแล็กติก |
| Issue Date: | 2549 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578 |
| ISBN: | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _abstract9.pdf | บทคัดย่อ | 166.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
| _fulltext 9.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.