Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578
Title: การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก
Other Titles: Increasing in conjugated linoleic acid (CLA) contents of yoghurt by fermentation with lactic acid bacteria
Authors: อัยรา พันอนุ
Keywords: conjugated linoleic acid (CLA);ผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต;กระบวนการหมัก;แบคทีเรียกรดแล็กติก
Issue Date: 2549
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1578
ISBN: -
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_abstract9.pdfบทคัดย่อ166.93 kBAdobe PDFView/Open
_fulltext 9.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.