Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นันทกร บุญเกิด | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-21T02:29:50Z | - |
dc.date.available | 2008-08-21T02:29:50Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1504 | - |
dc.description | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 60334 bytes | - |
dc.format.extent | 1688225 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.subject | การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลัง | en |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์ | en |
dc.title | การเปลี่ยนแป้งมันสำปะหลังโดยกระบวนการทางชีวภาพให้เป็นผลิตภัณฑ์โปรตีนสูงเพื่อเป็นอาหารสัตว์ | en |
dc.title.alternative | Bioconversion of cassava starch to high protein product to br used for animal feed | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib259.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
bib259_abs.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 58.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.