Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลำไพร ดิษฐวิบูลย์-
dc.contributor.authorlumphrai Dithavibool-
dc.date.accessioned2008-08-17T15:22:10Z-
dc.date.available2008-08-17T15:22:10Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.issn9745330019-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1297-
dc.format.extent1590846 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectคุณภาพของไวน์en
dc.subjectสายพันธุ์องุ่นen
dc.subjectสถานที่ปลูกen
dc.titleคุณภาพของไวน์ที่ผลิตจากองุ่นสายพันธุ์ต่าง ๆที่ปลูกที่ฟาร์มหาวิทยาลัยสุรานารีen
dc.title.alternativeQuality of Wines Produced from Grape Varieties Grown on Suraunaree University of Technology Farmen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีชีวภาพ-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lumphrai_fulltext.pdffulltext1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.