Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรัสสา สมิตะโยธิน-
dc.date.accessioned2008-08-16T13:40:21Z-
dc.date.available2008-08-16T13:40:21Z-
dc.date.issued2547-
dc.identifier.isbn9745334637-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1248-
dc.format.extent766927 bytes-
dc.format.extent154301 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่en
dc.titleผลของการเสริมConjugated Iinoleic acid(CLA)ในอาหารไก่ไข่ต่อองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและสมรรถภาพการผลิตของไก่ไข่en
dc.title.alternativeEFFECTS OF CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA)SUPPLEMENTATION IN LAYER DIETS ON FATTY ACID COMPOSITIONS OF EGG YOLK AND LAYER PERFORMANCESen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
สุรัสสา_abstract.pdfบทคัดย่อ150.68 kBAdobe PDFView/Open
สุรัสสา_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม748.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.