Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sornchai Sinsuwan | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-16T13:12:26Z | - |
dc.date.available | 2008-08-16T13:12:26Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240 | - |
dc.format.extent | 907890 bytes | - |
dc.format.extent | 3298615 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en_US | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | โปรตีเนส | en |
dc.subject | แบคทีเรีย | en |
dc.title | Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentation | en |
dc.title.alternative | การผลิตและคุณลักษณะของโปรตีเนสจากสายพันธุ์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางในสกุล Virgibacillus ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.level | มหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sornchai2_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
sornchai2_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 886.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.