Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240
Title: | Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentation |
Other Titles: | การผลิตและคุณลักษณะของโปรตีเนสจากสายพันธุ์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางในสกุล Virgibacillus ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา |
Authors: | Sornchai Sinsuwan |
Keywords: | โปรตีเนส;แบคทีเรีย |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1240 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sornchai2_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
sornchai2_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 886.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.