Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิยมาศ มหาบุญญานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-15T10:38:59Z | - |
dc.date.available | 2008-08-15T10:38:59Z | - |
dc.date.issued | 2546 | - |
dc.identifier.isbn | 9745333301 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1148 | - |
dc.format.extent | 2176674 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | พาสตา | en |
dc.subject | การแปรรูปอาหาร | en |
dc.title | คุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพองโดยใช้ข้าวพันธุ์ต่าง ๆ | en |
dc.title.alternative | Physical characteristics and microstructure of extrudated rice pasta made from different rice cultivars | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 99.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.