Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1070
Title: | การคัดเลือกข้าวเพื่อให้ทนเค็มโดยวิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ |
Other Titles: | In vitro SELECTION FOR SALT TOLERANCE IN RICE (Oryza sativa L.) |
Authors: | พิจิกา ทิมสุกใส |
Keywords: | การคัดเลือกข้าว;วิธีการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ;การทนเค็ม |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1070 |
ISBN: | 9745332119 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pijika_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 78.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
pijika_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.