Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJirawan Oonmetta-aree-
dc.date.accessioned2008-08-12T09:24:22Z-
dc.date.available2008-08-12T09:24:22Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.isbn9745334634-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1054-
dc.format.extent2770429 bytes-
dc.format.extent103160 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of food Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technologyen
dc.subjectSpicesen
dc.subjectZingiberaceaeen
dc.titleEffects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogensen
dc.title.alternativeผลของสารสกัดจากเครื่องเทศตระกูลขิงข่า ต่อการยับยั้งการเจริญและการเปลี่ยนแปลงสัณฐานวิทยาของจุลินทรีย์ก่อโรคen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelมหาบัณฑิต-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jirawan_oon_abstract.pdfบทคัดย่อ100.74 kBAdobe PDFView/Open
jirawan_oon_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.