Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10290
Title: Effects of soy protein isolate and cassava starch added in ca-alginate beads on stability of salmonella phage
Other Titles: ผลของการเติมโปรตีนถั่วเหลืองไอโซเลตและแป้งมันสำปะหลังในเม็ดเจล แคลเซียม อัลจิเนตต่อความคงตัวของฟาจแซลโมเนลลา
Authors: Panukar Malawan
Advisor: Patcharin Siringan
Keywords: Entrapment;Soy protein isolate;Cassava starch;Ca-alginate beads;Phage stability
Issue Date: 2024
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10290
Appears in Collections:ส่งวิทยานิพนธ์เข้า SUTIR (Thesis Submission to SUTIR)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01Cover.pdf100.61 kBAdobe PDFView/Open
02Approved.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
03Abstract.pdf5.53 MBAdobe PDFView/Open
04ACKNOWLEDGEMENT..pdf149.41 kBAdobe PDFView/Open
05TABLE.pdf411.87 kBAdobe PDFView/Open
06CHAPTER 1..pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open
07CHAPTER 2.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open
08CHAPTER 3.pdf3.93 MBAdobe PDFView/Open
09CHAPTER 4.pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open
10CHAPTER 5.pdf163.13 kBAdobe PDFView/Open
11BIOGRAPHY.pdf20.96 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract6.03 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext15.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.