Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPatcharin Siringanen_US
dc.contributor.authorPanukar Malawanen_US
dc.date.accessioned2025-07-17T06:33:32Z-
dc.date.available2025-07-17T06:33:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10290-
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.titleEffects of soy protein isolate and cassava starch added in ca-alginate beads on stability of salmonella phageen_US
dc.title.alternativeผลของการเติมโปรตีนถั่วเหลืองไอโซเลตและแป้งมันสำปะหลังในเม็ดเจล แคลเซียม อัลจิเนตต่อความคงตัวของฟาจแซลโมเนลลาen_US
Appears in Collections:ส่งวิทยานิพนธ์เข้า SUTIR (Thesis Submission to SUTIR)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01Cover.pdf100.61 kBAdobe PDFView/Open
02Approved.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
03Abstract.pdf5.53 MBAdobe PDFView/Open
04ACKNOWLEDGEMENT..pdf149.41 kBAdobe PDFView/Open
05TABLE.pdf411.87 kBAdobe PDFView/Open
06CHAPTER 1..pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open
07CHAPTER 2.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open
08CHAPTER 3.pdf3.93 MBAdobe PDFView/Open
09CHAPTER 4.pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open
10CHAPTER 5.pdf163.13 kBAdobe PDFView/Open
11BIOGRAPHY.pdf20.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.