Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10266| Title: | Development of probiotic yeast product to improve rumen fermentation and enhance productivity in dairy cows |
| Other Titles: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์โปรไบโอติกยีสต์เพื่อปรับปรุงประสิทธิภาพการหมักในกระเพาะรูเมนและการเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตในโคนม |
| Authors: | Krung Wilachai |
| Advisor: | Pramote Paengkoum |
| Keywords: | Yeast;Probiotic yeast;Candida glabrata;Dairy cows |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | School of Animal Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10266 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 2.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 4.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.