Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10263
Title: Lipoxygenase-induced lipid oxidation and volatile compounds formation in fish and surimi
Other Titles: การเกิดออกซิเดชันของไขมันและสารระเหยโดยการเหนี่ยวนำของเอนไซม์ไลพอกซิจีเนสในปลาและซูริมิ
Authors: Wilaiwan Karbsri
Advisor: Jirawat Yongsawatdigul
Issue Date: 2021
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10263
Appears in Collections:ส่งวิทยานิพนธ์เข้า SUTIR (Thesis Submission to SUTIR)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01-Cover.pdf.pdf57.28 kBAdobe PDFView/Open
02-Approved.pdf.pdf42.49 kBAdobe PDFView/Open
03-Abstract.pdf.pdf191.96 kBAdobe PDFView/Open
04-Acknowlegement.pdf.pdf35.22 kBAdobe PDFView/Open
05-Cotent.pdf.pdf164.14 kBAdobe PDFView/Open
06-Ch1.pdf.pdf121.3 kBAdobe PDFView/Open
07-Ch2.pdf.pdf560.09 kBAdobe PDFView/Open
08-Ch3.pdf.pdf996.09 kBAdobe PDFView/Open
09-Ch4.pdf.pdf560.56 kBAdobe PDFView/Open
10-Ch5.pdf.pdf47.61 kBAdobe PDFView/Open
11-Biography.pdf.pdf67.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.