Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1016
Title: การเปลี่ยนแปลงคุณภาพเนื้อปลานิลซึ่งเก็บรักษาภายใต้การปรับเปลี่ยนบรรยากาศ
Other Titles: Quality Change of Tilapia Fillets Stored Under Modified Atmosphere
Authors: เนตรนรินทร์ ขุนสูงเนิน
Keywords: เนื้อปลานิล;การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเนื้อปลานิล
Issue Date: 2546
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1016
ISSN: 9745332542
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
netnarin_abstract.pdfบทคัดย่อ60.6 kBAdobe PDFView/Open
netnarin_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.