Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10128| Title: | รายงานการวิจัยการปรับปรุงความเหนียวของพอลิบิวทิลีนซัคซิเนตที่เติมสารตัวเติมเปลือกไข่โดยใช้สารเพิ่มความทนทานต่อการกระแทกที่เพิ่มหมู่ฟังชันก์ |
| Other Titles: | Toughness improvement of poly (Butylene Succinate) filled with eggshell filler by the functionalized impact modifier |
| Authors: | วิมลลักษณ์ สุตะพันธ์ |
| Keywords: | สารตัวเติมเปลือกไข่;สารเติมแต่ง;สารเพิ่มความทนทาน;พอลิบิวทิลีน |
| Issue Date: | 2561 |
| Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมพอลิเมอร์ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT7-710-57-24-29; |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10128 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 558.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.