Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109
Title: The effect of anthocyanin from purple napier grass (Pennisetum Purpureum “Prince”) on rumen fermentation, milk yield, milk composition and blood antioxidant activity in dairy goats
Other Titles: ผลของแอนโทไซยานิน่จากหญ้าเนเปียร์สีม่วง (Pennisetum Purpureum “Prince”) ต่อกระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน ผลผลิตน้ำนม องค์ประกอบน้ำนม และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในเลือดของแพะนม
Authors: Narawich Onjai-uea
Advisor: Pramote Paengkoum
Keywords: Purple napier grass;Anthocyanin;Rumen fermentation;Milk yield;Dairy goats
Issue Date: 2020
Publisher: School of Animal Technology and Innovation Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10109
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract537.35 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.