Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10093| Title: | Effect of the combined extract of thunbergia laurifolia linn. (Rang Chuet) and zingiber officinale (Ginger) on PM2.5 induced oxidation, inflammation, and toxication in human cells line |
| Other Titles: | ผลของสารสกัดรวมของรางจืดและขิงต่อพีเอ็ม 2.5 เหนี่ยวนำให้เกิดออกซิเดชัน การอักเสบ และความเป็นพิษในเซลล์ของมนุษย์ |
| Authors: | Chattip Sunthrarak |
| Advisor: | Ratchadaporn Oonsivilai |
| Keywords: | Rang Chuet;Zingiber officinale (Ginger);Antioxidant;Inflammation;Thunbergia Laurifolia Linn. |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10093 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 377.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fullext | 3.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.