Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10093
Title: Effect of the combined extract of thunbergia laurifolia linn. (Rang Chuet) and zingiber officinale (Ginger) on PM2.5 induced oxidation, inflammation, and toxication in human cells line
Other Titles: ผลของสารสกัดรวมของรางจืดและขิงต่อพีเอ็ม 2.5 เหนี่ยวนำให้เกิดออกซิเดชัน การอักเสบ และความเป็นพิษในเซลล์ของมนุษย์
Authors: Chattip Sunthrarak
Advisor: Ratchadaporn Oonsivilai
Keywords: Rang Chuet;Zingiber officinale (Ginger);Antioxidant;Inflammation;Thunbergia Laurifolia Linn.
Issue Date: 2023
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/10093
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract377.74 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFullext3.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.