Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Panpipat Worawan | - |
| dc.date.accessioned | 2008-08-12T05:29:07Z | - |
| dc.date.available | 2008-08-12T05:29:07Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.isbn | 9745334545 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1008 | - |
| dc.format.extent | 1432764 bytes | - |
| dc.format.extent | 183978 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | freshwater fish | en |
| dc.subject | potassium | en |
| dc.subject | iodide | en |
| dc.subject | sausage | en |
| dc.subject | oil | en |
| dc.title | EFFECT OF POTASSIUM IODIDE AND TUNA OIL FORTIFICATION ON FRESHWATER FISH SAUSAGE QUALITIES | en |
| dc.title.alternative | ผลของการเติมโปแตสเซียมไอโอไดด์ และน้ำมันปลาทูน่าต่อคุณภาพของไส้กรอกปลาน้ำจืด | en |
| dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| worawan_abstract.pdf | บทคัดย่อ | 179.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
| worawan_fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.