Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorJittra Singthong-
dc.date.accessioned2008-08-12T05:21:09Z-
dc.date.available2008-08-12T05:21:09Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.isbn9745333409-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/1005-
dc.format.extent1258792 bytes-
dc.format.extent104976 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลบยีสุรนารีen
dc.subjectCissampelos pareiraen
dc.subjectKrueo ma noien
dc.subjectFunctional propertiesen
dc.subjectFunctional propertiesen
dc.subjectเครือหมาน้อยen
dc.titleCOMPOSITIONAL, STRUCTURAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF KRUEO MA NOY EXTRACTSen
dc.title.alternativeสมบัติทางองค์ประกอบ โครงสร้าง และเชิงหน้าที่ของสารสกัดจากเครือหมาน้อยen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
jittra_abstract.pdfบทคัดย่อ102.52 kBAdobe PDFView/Open
jittra_fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.