Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1891-1900 of 9536 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Acceleration of Thai Fish Sauce Fermentation Using Proteinases and Bacterial Starter CulturesYongsawatdigul J.; Rodtong S.; Raksakulthai N.
2007Comparative study on analytical tool for cassava starch retrogradation at micro- and macro - molecular structureTongta Sunanta; Kiatponglarp Worawikunya; Sriroth Klanarong
2007Phenolic compounds and antioxidative properties of selected wines from the northeast of ThailandIntarapichet Kanok-Orn; Woraratphoka Jirayus; Indrapichate Korakod
2007Probabilistic neural network classification for Model B-Glucan SuspensionsOonsivilai Anant
2550-04โครงการการลดมลภาวะทางอากาศในโรงงานยางรัด และโครงการศึกษาความเป็นไปได้ในการลดของเสียที่แหล่งกำเนิดในกระบวนการการตัดยางนารีรัตน์ อำมะรี
2550เอกสารประกอบการสอนรายวิชา 3034113 Animal Hygiene and Disease Preventionภคนิจ คุปพิทยานันท์
2007The effect of Cu2+ on the accumulation of daidzein, genistein and coumestrol in the tuberous roots of White Kwao Krua [Pueraria candollei Grah. var. mirifica (Airy Shaw et Suvatabandhu) Niyomdham]Manakasem Y.; Chalardkid P.; Chanrat P.
2007Isolation, Indentification and characterization of lactic acid bacterial strains and detection of anti-microbial activity against Staphylococus aereus, in traditional Thai fermented fruits and vegetablesGasaluck Piyawan
2008Irrigation, spacing, and shading on leaf and root growth and the accumulation of 3,7,3'-trihydroxy-4'-methoxyflavone and stigmasterol in tuberous roots o red kwao kruaManakasem Yuvadee
2006The effect of ruminal bypass fat on milk yields and milk composition of lactating dairy cowLounglawan Pipat; Suksombat Wisitiporn; Chullanandana Khukhan