Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9919
Title: แนวทางการเพิ่มผลผลิตในการผลิตหมี่ทำมือของกลุ่มชุมชนผู้ผลิตหมี่โคราช
Other Titles: Guideline to increasing productivity in hand made production in Korat noodle community groups
Authors: เมษา อาจสิทธิ์
Advisor: พรศิริ จงกล
Keywords: หมี่โคราช;การเพิ่มผลผลิต;การลดการสูญเสียจากการผลิต
Issue Date: 2563
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9919
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ3.58 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.