Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881| Title: | แบบจำลองการปรับตัวของผู้ประกอบการร้านอาหารริมบาทวิถีในสถานการณ์โควิด-19 ในจังหวัดนครราชสีมา |
| Other Titles: | Structural equation model of adaptation of street food entrepreneurs during the covid-19 pandemic in Nakhon Ratchasima province |
| Authors: | วราลักษณ์ มาตย์ภูธร |
| Advisor: | อดิศักดิ์ สุวิทวัส |
| Keywords: | ผู้ประกอบการ--การปรับตัว;สถานการณ์โควิด;นวัตกรรมอาหาร;ผู้ประกอบการ--ความเสี่ยง |
| Issue Date: | 2566 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 9.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.