Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอดิศักดิ์ สุวิทวัสen_US
dc.contributor.authorวราลักษณ์ มาตย์ภูธรen_US
dc.date.accessioned2023-11-20T07:56:37Z-
dc.date.available2023-11-20T07:56:37Z-
dc.date.issued2566-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9881-
dc.language.isothen_US
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการจัดการ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen_US
dc.subjectผู้ประกอบการ--การปรับตัวen_US
dc.subjectสถานการณ์โควิดen_US
dc.subjectนวัตกรรมอาหารen_US
dc.subjectผู้ประกอบการ--ความเสี่ยงen_US
dc.titleแบบจำลองการปรับตัวของผู้ประกอบการร้านอาหารริมบาทวิถีในสถานการณ์โควิด-19 ในจังหวัดนครราชสีมาen_US
dc.title.alternativeStructural equation model of adaptation of street food entrepreneurs during the covid-19 pandemic in Nakhon Ratchasima provinceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameการจัดการมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการจัดการ-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ9.64 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.