Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875
Title: รายงานการวิจัยผลของการเติมพรีไบโอติกต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
Other Titles: Effects of prebiotic addition on physicochemical properties of Ice cream yogurt
Authors: พรพิมล มูลแก้ว
Keywords: พรีไบโอติก;ไอศกรีม
Issue Date: 2566
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT7-703-65-12-03;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9875
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ2.91 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.