Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9799
Title: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษาการตรวจสอบคุณภาพผลิตภัณฑ์เนยเทียมและน้ำมันพืช |
Other Titles: | Quality checked of margarine products and edible oil |
Authors: | นัทธีวรรณ อุดมศิลป์ |
Keywords: | น้ำมันพืช;การควบคุมคุณภาพ;เนยเทียม |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9799 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11.7415-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 14.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.