Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9795| Title: | รายงานการปฏิบัติงานสหกิจศึกษาลักษณะของผลิตภัณฑ์เนื้อไก่แช่แข็ง |
| Other Titles: | Specification of frozen chicken meat |
| Authors: | เนตรดาว สถิรชีวิน ขวัญหญิง คุ้มทองหลาง |
| Keywords: | อาหารแช่แข็ง;ไก่แช่แข็ง |
| Issue Date: | 2541 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9795 |
| Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 19.3363-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.