Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9783
Title: ผลของหญ้าหวานอิสราเอล เนเปียร์ปากช่อง เเละเนเปียร์สีม่วง ในรูปเเบบหมักต่อกระบวนการต่อต้านอนุมูลอิสระในเลือด ผลผลิตเเละองค์ประกอบน้ำนมในเเพะรีดนม
Other Titles: The effect of sweet, Pakchong-1 and Purple Napier silage on blood antioxidant activity, milk yield and milk composition in lactating goats
Authors: วีรดา มีทิพย์
Advisor: ปราโมทย์ เเพงคำ
Keywords: หญ้าหวาน;หญ้าเนเปียร์ปากช่อง 1;หญ้าหมัก;น้ำนมแพะ;นมแพะ--สารต้านอนุมูลอิสระ
Issue Date: 2565
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีและนวัตกรรมทางสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9783
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ465.96 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.