Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9783
Title: | ผลของหญ้าหวานอิสราเอล เนเปียร์ปากช่อง เเละเนเปียร์สีม่วง ในรูปเเบบหมักต่อกระบวนการต่อต้านอนุมูลอิสระในเลือด ผลผลิตเเละองค์ประกอบน้ำนมในเเพะรีดนม |
Other Titles: | The effect of sweet, Pakchong-1 and Purple Napier silage on blood antioxidant activity, milk yield and milk composition in lactating goats |
Authors: | วีรดา มีทิพย์ |
Advisor: | ปราโมทย์ เเพงคำ |
Keywords: | หญ้าหวาน;หญ้าเนเปียร์ปากช่อง 1;หญ้าหมัก;น้ำนมแพะ;นมแพะ--สารต้านอนุมูลอิสระ |
Issue Date: | 2565 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีและนวัตกรรมทางสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9783 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 465.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.