Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล-
dc.date.accessioned2008-08-11T15:24:32Z-
dc.date.available2008-08-11T15:24:32Z-
dc.date.issued2546-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974-
dc.descriptionผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent1114924 bytes-
dc.format.extent119864 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.subjectการผลิตน้ำปลาen
dc.subjectฮีสตามีนen
dc.titleรายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลาen
dc.title.alternativeFactors Affecting Histamine Formation in Fish Sauce Fermentationen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib30.1.pdfเอกสารฉบับย่อ117.05 kBAdobe PDFView/Open
BIB330_F[1].pdfเอกสารฉบับเต็ม3.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.