Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล | - |
dc.date.accessioned | 2008-08-11T15:24:32Z | - |
dc.date.available | 2008-08-11T15:24:32Z | - |
dc.date.issued | 2546 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974 | - |
dc.description | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 1114924 bytes | - |
dc.format.extent | 119864 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.subject | การผลิตน้ำปลา | en |
dc.subject | ฮีสตามีน | en |
dc.title | รายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลา | en |
dc.title.alternative | Factors Affecting Histamine Formation in Fish Sauce Fermentation | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib30.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 117.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB330_F[1].pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.