Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974
Title: รายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลา
Other Titles: Factors Affecting Histamine Formation in Fish Sauce Fermentation
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: การผลิตน้ำปลา;ฮีสตามีน
Issue Date: 2546
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib30.1.pdfเอกสารฉบับย่อ117.05 kBAdobe PDFView/Open
BIB330_F[1].pdfเอกสารฉบับเต็ม3.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.