Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974
Title: | รายงานการวิจัยปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณฮีสตามีนในกระบวนการผลิตน้ำปลา |
Other Titles: | Factors Affecting Histamine Formation in Fish Sauce Fermentation |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
Keywords: | การผลิตน้ำปลา;ฮีสตามีน |
Issue Date: | 2546 |
Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/974 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib30.1.pdf | เอกสารฉบับย่อ | 117.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
BIB330_F[1].pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.