Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695
Title: | The physicochemical properties and starch digestibility of the ternary food systems composed of potato starch, milk Proteins, and soybean oil |
Other Titles: | สมบัติทางเคมีฟิสิกส์และความสามารถในการย่อยแป้งของระบบอาหารแบบตติยภูมิที่ประกอบด้วยแป้งมันฝรั่ง โปรตีนนม และน้ำมันถั่วเหลือง |
Authors: | Guan Yufang |
Advisor: | Siwatt Thaiudom |
Keywords: | Potato starch;Casein;Whey protein;Soybean oil;Digestibility |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 564.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 8.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.