Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695
Title: The physicochemical properties and starch digestibility of the ternary food systems composed of potato starch, milk Proteins, and soybean oil
Other Titles: สมบัติทางเคมีฟิสิกส์และความสามารถในการย่อยแป้งของระบบอาหารแบบตติยภูมิที่ประกอบด้วยแป้งมันฝรั่ง โปรตีนนม และน้ำมันถั่วเหลือง
Authors: Guan Yufang
Advisor: Siwatt Thaiudom
Keywords: Potato starch;Casein;Whey protein;Soybean oil;Digestibility
Issue Date: 2020
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9695
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract564.55 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext8.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.