Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9687
Title: | รายงานการปฎิบัติงานสหกิจศึกษาคู่มือการปฎิบัติงานของ บริษัท เอ็ม.ดี. (1992) จำกัด |
Other Titles: | Operative manual of M.D. suki company |
Authors: | ปิยะมาศ จานนอก |
Keywords: | อาหาร--การควบคุมคุณภาพ;การควบคุมคุณภาพ;การควบคุมคุณภาพอาหาร |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | รายงานนี้เป็นส่วนหนึ่งของวิชาสหกิจศึกษา สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/9687 |
Appears in Collections: | รายงานปฏิบัติงานสหกิจศึกษา (Cooperative Reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
25.5079-edit.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.